APM Automotive: Baterie BOSCH a značkové hodinky

Pozor!

Akce skončila.

Možnost naskladnit výhodně špičkové baterie BOSCH a ještě navíc i získat i luxusní hodinky CASIO Edifice EQB 500 nebo GARMIN Vivoactive3. To v prosinci svým zákazníkům nabízí APM Automotive se svou akcí PRÉMIOVÉ BATERIE BOSCH S PRÉMIOVÝM DÁRKEM.

Akce na baterie Bosch u APM AutomotiveAkce se vztahuje na skladové baterie BOSCH S3 / S4 / S4 E (EFB) / S5 / S5 A (AGM), přičemž slíbenou odměnu získá 20 nejrychlejších objednávek alespoň dvaceti libovolných kusů baterií BOSCH, které jsou v APM Automotive skladem. Jedinou podmínkou je vyplněná speciální objednávka (která se součástí letáku) poslaná na email objednavky@apm.cz.

Zatímco objednané baterie zákazník odstane obratem, zaslouženou odměnu mu následně osobně doručí náš obchodní zástupce, který mu zároveň sdělí i další podrobnosti – např. o možnosti vybrat si jednu ze dvou variant moderních prémiových hodinek doplněných i Bluetooth připojením. K dispozici je totiž omezený počet hodinek, takže akce potrvá jen do vyčerpání jejich zásob, a navíc hodinky se budou rozdělovat systémem ´kdo dřív přijde, ten dřív bere…´