Tipy na dárky od APM Automotive – II.

Pozor!

Akce skončila.

Navodit si předvánoční atmosféru i při jízdě autem je možné díky limitované edici zimní ostřikovací kapaliny SHERON Vánoční kaktus. Je dodávána ve třílitrovém kanystru (obj. č. SHE1312446) a použitelná až do -24°C. Dokonale odstraňuje všechny nečistoty a zanechává křišťálově čisté sklo a jemnou vůni opuncie, jablka a limetky.

Malým klukům úsměv na tváři pod stromečkem zcela jistě vykouzlí dětská dílna se sadou nářadí KS TOOLS (obj. č. KST100074) podporující manuální zručnost i představivost. Plastový pracovní stůl (49 x 35 x 88 cm) doplňuje nejen sada nářadí pro děti (kleště, klíče, šroubováky…) ale také jednoduchý model motoru s funkčními šrouby a maticemi, také se světelnými efekty a zvuky motoru. Pro děti od 3 let.

Ženy by pak mohly ocenit některou ze dvou sad nářadí vhodného pro běžné domácí použití vyvedené v růžové barvě. Až už se jedná o základní 20dílnou sadu SIXTOL HOME PINK 20 v pouzdře na zip (obj. č. EXSX3020) či větší varianta SIXTOOL HOME PINK 120 BAG (obj.č. EXSX3021), ve které 40 kusů nářadí v praktické rolovací brašně doplňuje i drobné příslušenství jako vruty a hmoždinky.

APM Automotive samozřejmě nabízí i nářadí pro chlapy. Jako vánoční dárek se může hodit třeba 179dílná gola sada KS TOOLS (obj.č. KST9170779) v pevném umělohmotném kufříku, ve kterém tři odolné ráčny 1/4″+3/8″+1/2″ doplňuje kompletní souprava nástrčných klíčů a bitů z kvalitní slitiny chromu a vanadu. Radost každému chlapovi udělá i sada šesti kvalitních plochých a křížových šroubováků prémiové značky HAZET (obj. č. HAZ810/6) s anatomickou rukojetí, matně chromový, povrchem a brynýrovanými hroty.

Praktickým dárkem pro každého motoristu je inteligentní automatická nabíječka startovacích baterií BOSCH C3 (obj. č. RB018999903M), která může nejen prodloužit životnost akumulátoru, ale také předcházet nepříjemným situacím s vybitou baterií. Kompaktní odolný přístroj s nabíjecím proudem 3,8 A je vhodný pro všechny typy 6V/12V olověných i AGM baterií o kapacitě 14 Ah – 120 Ah a nabízí i funkci impulzního nabíjení pro hluboce vybité akumulátory.

V případě, že baterie je už natolik vybitá, že vůz nenastartuje, se může hodit kapesní startovací zdroj OSRAM BATTERYstart200 (obj. č. OSOBSL200). Díky svým malým rozměrům se vejde do přihrádky v palubní desce a je tak kdykoliv připraven k použití. Uvedený zdroj (případně jeho silnější verze) navíc funguje jako powerbanka, takže přes USB kabel dobije i mobilní telefony, fotoaparáty či tablety. Je doplněn i LED světlem usnadňujícím připojení k baterii v noci nebo v tmavých garážích.

Registrovaní zákazníci APM Automotive mohou dárky objednávat přes APMShop, ostatní zájemci se mohou obrátit na kteroukoliv z pětadvaceti prodejen.