APM Automotive & Stahlgruber: CS Germany – praktický nůž jako bonus

Pozor!

Akce skončila.

Vinuté pružiny značky CS Germany přináší zákazníkům nejen vysokou kvalitu a desetiletou záruku, ale v měsíci dubnu u APM Automotive & Stahlgruber také praktický nůž renomované značky nářadí KS TOOLS. Pokud nakoupíte sortiment CS Germany, obdržíte za každých 1.500,- Kč obratu bez DPH zavírací nůž s řezákem na popruhy KS TOOLS.

APM Automotive & Stahlgruber: CS GermanyBonusová akce platí od 1. 4. do 30. 4. 2021 (nebo do vyčerpání zásob dárků) a zahrnuje veškeré vinuté pružiny německé firmy CS Germany, což představuje nejširší sortiment na trhu s aplikacemi na všechny běžné vozy. Pružiny CS Germany jsou vyhlášeny svou vysokou kvalitou, kterou výrobce demonstruje mimo jiné i nadstandardní desetiletou zárukou na všechny své produkty (případné reklamace jsou řešeny výměnou pružiny za novou). Všechny nabízené pružiny jsou dohledatelné v shopu APM a ve STAkis.

Společnost CS Germany byla založena před více než 40 lety jako výrobce listových pružin pro nákladní vozidla, jimž zároveň poskytoval servis a instalaci. S vysokou kvalitou zájem zákazníků stoupal a firma se rozrůstala o další zaměstnance, což vedlo k průběžnému rozšiřování výroby. Zprvu klasické vinuté pružiny rychle doplnily další druhy v reakci na vývoj automobilového trhu. CS Germany při své dnešní velikosti dodává výrobky na evropský a asijský trh náhradních dílů.