APM Automotive & Stahlgruber: TRW dubnové dárky značky HUSQVARNA

Pozor!

Akce skončila.

V měsíci dubnu můžete za své nákupy sortimentu TRW obdržet skutečně skvělé a praktické dárky, se kterými jistě zazáříte na své zahradě. Dárky jsou totiž od renomované zn. HUSQVARNA, jejíž kvalitu není třeba více představovat.

Akce APM Automotive & StahlgruberPokud vás obrat v sortimentu TRW přesáhne v dubnu 10.000,- Kč bez DPH, dostanete od APM Automotive & Stahlgruber skvělou 70cm sekeru Husqvarna A2400. Pokud svým TRW obratem přesáhnete hodnotu 20.000,- Kč bez DPH, potom obdržíte motorovou řetězovou pilu Husqvarna 120 Mark II, která svým výkonem a konstrukcí nedělá kompromisy.

Historie značky TRW sahá až do roku 1901, kdy byla založena společnost Cleveland Cap Screw v americkém městečku Cleveland. Jejím zakladatelem byl David Kurtz s dalšími čtyřmi partnery. Společnost se věnovala upevňovacím dílů pro auta a později na podnět Charlese E. Thompsona – svářeče a pozdějšího generálního ředitele společnosti – došlo k vývoji a výrobě armatur pro automobilové motory. V roce 1926 se firma přejmenovala na Thompson Products Inc. a od roku 1958 se její název změnil na dnešní TRW. V současnosti vlastní společnost cca. 200 výrobních závodů rozmístěných ve 26 zemích světa a je dodavatelem originálních autodílů pro víc než 40 výrobců aut a trh s náhradními autodíly.

Veškeré díly TRW jsou dohledatelné v APMShopu a STAkis.