APM Automotive & Stahlgruber: Kvalita a bunda s vyhříváním s produkty Bosch

Pozor!

Akce skončila.

Nákupy osvědčených náhradních dílů Bosch od nás se letos na podzim vyplatí. Kromě špičkové kvality brzdových dílů, filtrů, svíček, stěračů, startérů a alternátorů nebo dílů palivového systému totiž můžete získat unikátní odměnu v podobě funkční vyhřívané outdoor bundu na práci a volný čas. Akce platí od 1. 9. do 31. 10. 2021.

Firma Bosch je největším světovým dodavatelem automobilové techniky a je úzce spjata s vývojem a výrobou dílů všech světových automobilek. V nabídce značky je cca 50.000 položek náhradních dílů pro automobily a např. výrobní závod v Bambergu chrlí až milión kusů zapalovacích svíček denně. APM Automotive a Stahlgruber CZ má v ceníku více než 11.000 položek BOSCH – např. zapalovací svíčky, filtry, stírací a světelnou techniku, komfortní elektroniku, dieselové i benzínové systémy, brzdové díly, řemeny, baterie, alternátory a startéry, či autodiagnostické přístroje. Vše snadno naleznete v APMShopu, Connect nebo STAkis.

Odměnou zářijové a říjnové akce je komfortní bunda BOSCH GHJ12+18V s vlastní aku baterií a třemi stupni vyhřívání. Elegantní unisex bunda v černé barvě s reflexními aplikacemi je dodávána s vlastní nabíječkou přiložené aku baterie, která v případě potřeby může posloužit i jako powerbanka.