APM Automotive & Stahlgruber: VALEO a dílenské přípravky nebo domácí výčep

Pozor!

Akce skončila.

K širokému sortimentu dílů Valeo mohou zákazníci APM Automotive & Stahlgruber v říjnu získat také jeden ze dvou lákavých bonusů pro usnadnění práce nebo pro pohodu po práci.

Akce ValeoVe hře je totiž sada praktických dílenských přípravků jako je třeba stahovák kulových čepů, ohebný magnetický vytahovák a univerzální sada pro nastavení spojky. Druhou odměnou je pak domácí výčepní zařízení s integrovaným chladicím systémem vhodné pro všechny běžné 5litrové soudky a k tomu navíc i první soudek piva. Odměnu získá každý zákazník, který splní jeden ze dvou obratových cílů v kompletním sortimentu značky Valeo. Ten zahrnuje např. spojky, startéry a alternátory, světla, stěrače, filtry či různé elektronické díly a komfortní autodoplňky.

Valeo patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U nás lze vybírat i například z kompletní nabídky spojkových dílů a řady spojek VALEO Classic pro desetileté a starší vozy. K dispozici jsou také celé spojkové sady VALEO Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný. Nabízíme také osvědčené startéry a alternátory VALEO, na které v prvovýrobě spoléhá celá řada automobilek a samozřejmě nemohou chybět ani stěrače dostupné v různých provedeních i délkách.

Vše vyhledávejte a objednávejte v e-shopech APMShopConnect nebo STAKis.