SAG CZ a TOTAL rozdávají cyklistické dresy

Pozor!

Akce skončila.

Zatímco motorové oleje TOTAL jsou dlouhá léta zárukou vysoké kvality, na kterou spoléhají nejen francouzské automobilky, cyklistický závod Tour de France je tradičně jedním z vrcholných letních sportovních podniků. A pro letošní rok se obě tyto tradiční značky opět spojily, takže jeden z řady závodních týmů nese jméno právě Total Energies, které reprezentuje novou firemní identitu uznávané petrolejářské značky.

Proto také společnost SAG CZ ve spolupráci s českým distributorem motorových olejů značky TOTAL připravila speciální bonusovou akci. V té mohou registrovaní zákazníci získat originální repliky dresu či celého závodního kompletu (cyklodres + cyklokalhoty), ve kterém se jezdci týmu Total Eneries v čele s populárním Slovákem Peterem Saganem počátkem července vydají na tour kolem Francie.

Akce potrvá až do konce července (nebo do vyčerpání zásob odměny) a dres (trikot) je možné získat za nákup libovolných motorových olejů TOTAL s viskozitou 0W či 5W v celkovém množství 150 litrů. Pro získání celého kompletu je třeba v době konání akce u SAG CZ nakoupit celkem 250 litrů uvedených olejů. Přitom je možné kombinovat veškerá dostupná balení od jednoho do 208 litrů.

Oleje TOTAL objednávejte prostřednictvím e-shopu CONNECT.

Kompletní leták naleznete ve formátu PDF.