J+M autodíly: Březnové PLUSOVKY

Pozor!

Akce skončila.

Firma J+M autodíly přináší v březnu ještě větší PLUSOVKY, tentokrát 16 stran nabitých skvělými produkty za akční ceny.

Čistič brzd za akční cenu se vždycky hodí, ten nový SCHÄFFER za 42 korun bez DPH zvláště. Poprvé má firma J+M autodíly v PLUSOVKÁCH celou dvojstránku pomocníků do vaší dílny od ATH-Heinl, široký výběr zouvaček, vyvažovaček a zvedáků. Do každé dílny se hodí nový kompresor, proto na čtvrté stránce naleznete krásné zelené kousky od ATMOS. VALEO tentokrát přináší desítku alternátorů a startérů, viz stránka 5. Sekci s nářadím začínají vybrané kousky od BRILIANT TOOLS, pokračují KS TOOLS, osvědčenou značkou ENERGY a uzavírají prémiovými kousky od německého výrobce HAZET.

V žádných PLUSOVKÁCH nesmí chybět autochemie, spousta plechovek od MOTIP a COLORMATIC a k tomu stříkací pistole a také pár sad na opravu světlometů. Ani v březnu nesmíme zapomenout na produkty od FEBI, nově si pak dovoluje firma J+M autodíly představit nabídku výrobků od světoznámého výrobce DEN BRAVEN. Závěr březnové nabídky pak patří PLUSOVKOVÉMU VÝPRODEJI.

PLUSOVKY pro měsíc březen budou k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Plusovky od J+M autodíly

Více na stránkách jmautodily.cz.