SAG: ATE s pomocníky nejen na opravu brzd

Za červnové nákupy brzdových dílů ATE mohou naši zákazníci získat dva praktické pomocníky do dílny.

 

Ke špičkové a osvědčené kvalitě produktů značky ATE totiž mechanikům při dosažení předem daných obratových cílů přidá firma SAG zdarma třeba výkonnou profesionální elektrickou vrtačku EXTOL INDUSTRIAL 850 W. Druhým bonusem je profesionální čisticí sada dosedacích ploch nábojů kol s pneumatickou vysoko-otáčkovou pistolí a čtyřmi speciálními brusnými kotouči.

Čistící sada ATE 03.9314-1370.4 nabízí efektivní řešení pro čištění nábojů kol, jejichž dosedací plocha náboje musí být před montáží brzdového kotouče očištěna do metalického lesku. Pouze tak lze splnit montážní tolerance a vyhnout se možným následným vibracím při brzdění. Sadu tvoří vzduchová úhlová pistole + dva jemné (bílé) a dva velmi hrubé (fialové) kartáče, které spolu s vysokými otáčkami pistole (až 15.000/min) zajistí důkladné očištění nábojů. Doplňkové příslušenství přitom umožňuje čištění pomocí dalších kartáčů i na jiných místech na vozidle.

Akce se vztahuje na veškerý sortiment značky ATE, které jsou zahrnuty v našem e-shopu ConnectTi nejpilnější zákazníci přitom mohou po skončení akce získat i kombinaci obou uvedených odměn.