Přenosné zařízení ADAS za neskutečnou cenu

29. listopadu 2021, 14:27

Bezkonkurenční nabídka mezi přístroji pro kalibraci ADAS. Firma ALLSTAR, dodavatel diagnostiky TOPDON pro český a slovenský trh, dodává do své nabídky žhavou novinku. PHOENIX ADAS MOBILE je flexibilní přenosné zařízení ADAS umožňující efektivně a přesně zkalibrovat celou škálu asistenčních systémů, které nepotřebuje plně vybavenou sestavu pro seřízení kol, ani dokonale vodorovnou podlahu. K obsluze stačí pouze jedna osoba (práce na 10 minut).

PHOENIX ADAS MOBILE přenosné zařízení ADAS od ALLSTARu

ADAS je zkratka anglického názvu „Advanced Driver Assistance Systems“ (pokročilé systémy podpory řidiče) a označuje elektronické součásti vozidla, kam spadá široká škála bezpečnostních funkcí vozidla, jako je autonomní nouzové brzdění (autonomous emergency braking, AEB), výstraha při vybočení z jízdního pruhu (lane departure warning, LDW), pomocník pro setrvání v jízdním pruhu, eliminace slepého bodu, kamery pro noční vidění nebo adaptivní světla.

Systémy ADAS

Doby, kdy systémy ADAS využívaly pouze vozy prémiových značek, jsou dávno pryč. Od roku 2020 je již více než 40 % nových vozidel standardně vybaveno nejméně dvěma typy ADAS a toto číslo jistě ještě poroste. Je zřejmé, že vozidla vybavená těmito systémy začnou v dohledné době ve velké míře navštěvovat také nezávislé autoservisy.

Firma ALLSTAR tak pomocí zařízení PHOENIX ADAS MOBILE může pomoci se autoservisům na tuto situaci připravit. Vždyť kalibrace ADAS by se měla provádět vždy i po běžných servisních úkonech, jako je měření geometrie, výměna čelního skla nebo oprava po nehodě.

ZÁKLADNÍ FUNKCE A VÝHODY PHOENIX ADAS MOBILE:

  • Je skládací, takže se snadno přenáší, a dá se ke kalibrování používat i ve venkovním prostorách.
  • Pětipaprskový a příčný laserový přístroj pro přesné centrování.
  • Jednoduché složení/rozložení a snadná obsluha 1 osobou.
  • Ruční kolébkový knoflík ke snadnému seřízení výšky.
  • Speciální skladovací konzole pro uchovávání 26 terčových desek a 4 velkých vzorových desek.
  • Použitelný pro téměř všechny evropské, asijské i americké značky automobilů.
  • Uživatelé oceňují podrobný a názorný interaktivní návod k použití.

přenosné zařízení PHOENIX ADAS MOBILE

Samotný postup kalibrace ADAS je poměrně jednoduchý, jsou k němu zapotřebí pouze tyto dvě součásti:

  • Kalibrační zařízení PHOENIX ADAS MOBILE ke kalibraci polohy senzorů vozidla a terče. Sestává z kalibračního rámu (s příčným členem), pětiliniového laserového zařízení, příčného laserového modulu, laserového reflektoru, pomocného zrcadla, polohovací konzole ve tvaru písmene L, kladívka a kalibračního panelu (dodávají se v balení nebo jednotlivě) atd. Součástí sady je 24 kusů terčů a tabulí!
  • Diagnostické zařízení (prodává se zvlášť) – kalibrační zařízení funguje pouze ve spojení s určitým diagnostickým zařízením. TOPDON ADAS MOBILE podporuje i diagnostická zařízení jiných výrobců!

Zařízení PHOENIX ADAS MOBILE zaujme nejenom svou univerzálností a rozsahem použití, ale také vynikající cenou. Pro více informací kontaktujte firmu ALLSTAR e-mailem na obchod@autoelektrika.cz nebo na telefonu +420 725 843 529 (Václav Havlín, obchodní reprezentant).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!