Top Oil slavil 20 let existence

3. července 2017, 13:15

Zaměstnanci společnosti Top Oil Services, autorizovaného distributora značek Q8Oils, Wynn´s a Glysantin, oslavili spolu se svými zákazníky 20. výročí založení společnosti.

Setkání se uskutečnilo v sídle firmy v Horšovském Týně, kde mohli zájemci nahlédnout do skladovacích a administrativních prostor společnosti. Součástí akce byla také výstava zemědělské techniky, ukázka závodního vozu Milana Svobody a nechybělo samozřejmě bohaté občerstvení.

Zástupci vedení nastínili plán rozvoje společnosti na další roky a zároveň představili nové produkty, které se budou představovat na českém a slovenském trhu v průběhu následujících dní. Zákazníkům poděkovali za důvěru, projevenou v průběhu 20 let a popřáli všem úspěchy v další spolupráci.

Související články

Nový olej Q8 Formula V Blue 0W-20 pro nejmodernější motory koncernu VW
Nový olej Q8 Formula V Blue 0W-20 pro nejmodernější motory koncernu VW

Společnost Q8Oils uvádí na trh syntetický Low SAPS motorový olej, určený pro motory osobních vozů koncernu VW splňující nejnovější emisní normu Euro 6 s prokazatelným snížením spotřeby paliva. Motorový olej Q8 Formula V Blue 0W-20 je speciálně vyvinut pro motory požadující specifikaci VW 508.00 / 509.00.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!