ELIT rozšířil sortiment o unikátní sady pístů a pístních kroužků Kolbenschmidt

25. června 2018, 8:19

ELIT do svého sortimentu přináší absolutní novinku na trhu a to unikátní sady pístů a pístních kroužků Kolbenschmidt pro komplexní opravu motorů ŠKODA / VW Group 1,2 / 1,4 / 1,8 / 2,0 TSI a TFSI.

Kolbenschmidt přináší unikátní sady pístů a pístních kroužků u ELITuJedná se o absolutní novinku na trhu, kterou nabízí exkluzivně ELIT pro své zákazníky, kteří se zabývají motorářskými opravami, zvláště pak poruchovými motory TSI a TFSI skupiny VW Group.

Vzhledem k rostoucímu tlaku na downsizing v minulých letech (tedy cílenému snižování objemu motoru při zachování výkonu za účelem snížení emisí) se staly TSI písty součástí mnoha motorů.

ELIT nabízí elegantní a komplexní řešení pro opravu pístů v TSI motorech tím, že nabízí jak originální výbavu pístů ale také nářadí a přípravky pro správnou montáž a to vše v jednom balení.

1) Instalační sada pístů Kolbenschmidt

  • Obsahuje čtyři písty s čepy a pístními kroužky pro celý motor od Kolbenschmidt, montážní přípravek na instalaci pístů od Kolbenschmidt a těsnící tmel ElringKolbenschmidt přináší unikátní sady pístů a pístních kroužků u ELITu

2)  Instalační sada pístních kroužků Kolbenschmidt 

  • Obsahuje čtyři sady kroužků pro celý motor, kleště na nasazení kroužků od Kolbenschmidt a těsnící tmel ElringKolbenschmidt přináší unikátní sady pístů a pístních kroužků u ELITu

Více podrobností o novince v kompletním letáku ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!