Nová vylepšení e-shopu Auto Kelly

2. listopadu 2018, 10:02

E-shop Auto Kelly se chlubí novými funkcemi a vylepšeními. Podívejte se na výběr těch nejvýznamnějších, které přibyly za poslední období.

Úprava smluvní dokumentace e-shopu a prezentace směrem k zákazníkům v souladu s GDPR

V  souvislosti s novou legislativou EU, která od 25. 5. 2018 výrazně zvyšuje ochranu osobních dat občanů, se při prvním přihlášení jakéhokoliv uživatele na e-shop po 25. 5. 2018 zobrazuje vyskakovací okno. Vyžaduje od registrovaných, neregistrovaných i nových zákazníků akceptaci nového znění Všeobecných obchodních podmínek a Zásad zpracování osobních údajů a také souhlas/nesouhlas s rozšířeným marketingem (tj. obchodní sdělení, pozvánky na akce, účast v  soutěžích apod.). Oba tyto dokumenty jsou umístěny vlevo dole v patičce e-shopu.

Zvýraznění funkce filtrování hledaného zboží

Tento praktický nástroj, který umožňuje rychlé a přesné vyhledávání sortimentu, byl pro lepší zviditelnění v hlavním levém menu zvýrazněn zelenou barvou. Funkce filtrování je umožněna v  několika kategoriích: Pneumatiky, Autobaterie, Oleje, Brzdové kapaliny a Žárovky 230 V. Lze v nich snadno vybírat nejen podle značky, ale i dalších technických parametrů.

Vylepšení e-shopu Auto Kelly

Informace o dodání zboží se speciální přepravou

Objednáte-li na e-shopu garážové vybavení, které vyžaduje speciální přepravu, ve sloupci „Dodání rozvozem“ najdete termín dodání, kdy vám bude zboží doručeno speciální přepravou.

Vylepšení e-shopu Auto Kelly

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!