Kalendář ProfiAuto 2019 se inspiroval sociálními sítěmi

29. listopadu 2018, 9:36

Konec roku je již tradičně časem vydávání kalendářů. Nový kalendář ProfiAuto 2019 vsadil na moderní instagramové záběry vyskládané do dynamického vyprávění o dvanácti měsících ze života značky.

ProfiAuto odkrývá dvanáct karet nového kalendáře, jehož lejtmotivem jsou krásné ženy. Je inspirovaný sociálními sítěmi (selfie, fotografie s dlouhou expozicí nebo konvence „follow me“). Každému měsíci jsou přiděleny hashtagy vztažené na projekty a hodnoty, které jsou pro ProfiAuto klíčové.

Mezi projekty, které se dostaly na karty kalendáře, jsou např. akce propagující bezpečnost na cestách ProfiAuto PitStop, školící cyklus ProfiRacing Cup, veletrh ProfiAuto Show, lifestylový magazín ProfiAuto a servisní aplikace. Kalendář ProfiAuto 2019 se již zakrátko objeví u partnerů, klientů a fanoušků značky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 5. prosince 2018, 2:13 0 0

Máte trošku nepřesné informace, žádná firma PROFIAUTO vydávající zmíněný kalendář neexistuje. Kalendář vydává firma MOTO-PROFIL pro svůj servisní koncept.

Odpověď

redakce, 6. prosince 2018, 11:54 0 0

Děkujeme za upozornění. Máte samozřejmě pravdu, ProfiAuto je servisní koncept firmy MOTO-PROFIL. A ta vydala kalendář pod hlavičnou tohoto svého servisního konceptu. Nepřesnost byla opravena.

Odpověď

Anonym, 30. ledna 2019, 22:13 0 0

no a to je profi auto ....

Odpověď