Elit nabízí kompletní řadu dvojitých spojek LuK

12. února 2019, 12:24

V nabídce ELIT nyní najdete nové opravárenské aplikace pro suché a mokré dvojité spojky značky LuK firmy Schaeffler, která je na trhu náhradních dílů s LuK 2CT nejen prvním, ale také jediným dodavatelem opravárenských řešení pro suché dvojité spojky.

Sada LuK u Elitu

Nejnovější rozšíření sortimentu zahrnuje aplikace pro modely vozidel Fiat, Renault
a Smart. Kromě toho již existují také LuK RepSet 2CT od společnosti Schaeffler pro vozidla koncernu VW s mokrou dvojitou spojkou.

Změna převodového stupně bez přerušení trakce: rozhodující výhoda, ze které profitují řidiči díky dvojité spojce. Tato inovace zajišťuje vyšší jízdní komfort a zároveň snižuje spotřebu paliva. Společnost Schaeffler dodává autoservisům jako průkopník v oblasti dvojitých spojek vhodná opravárenská řešení s označením LuK RepSet 2CT.

Nejnovějším rozšířením tohoto sortimentu pro trh náhradních dílů jsou opravárenská řešení pro vozidla Smart Forfour, Smart Fortwo a Renault Twingo (všechna tři vozidla s 6stupňovými převodovkami 6DCT250 pro zážehové motory), pro další vozidla skupiny Fiat (Fiat, Alfa Romeo a Jeep) s FPTC635 DDCT se 6stupňovou převodovkou pro zážehové i vznětové motory a také pro Suzuki s 6stupňovou převodovkou TCSS pro zážehové i vznětové motory.

Kromě toho má společnost Schaeffler nově v programu opravárenská řešení pro mokré dvojité spojky vozidel značek Audi, Seat, Škoda a Volkswagen se 7stupňovou převodovkou (DQ500).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!