Nový APMShop

25. února 2019, 16:28

Jednodušší a relevantnější vyhledávání náhradních dílů a především vždy aktuální data vycházející z on-line databáze TecDoc nabízí uživatelům nová, už třetí generace elektronického vyhledávacího katalogu společnosti APM Automotive.

Nový APMShop

Nový APMShop, fungující od poloviny února, obsahuje oproti původní verzi označované jako APMCat mnohá vylepšení, přičemž vychází z vyhledávače STAkis sesterské společnosti Stahlgruber, do kterého ale byla integrována řada funkčností osvědčených z APMCatu. Největší novinkou je přepracované vyhledávání dle vozidla nebo dle čísla a také on-line aktualizace databáze TecDoc.

Naopak osvědčené univerzální vyhledávací stromy i celá logika nákupního koše zůstaly prakticky nezměněny. A nemění se ani přístupové údaje registrovaných zákazníků (uživatelské jméno a heslo).

„Protože APMShop obsahuje on-line TecDoc, je zajištěna vždy 100% aktuálnost dat, což naši zákazníci jistě ocení. Stejně jako nové vyhledávací stromy pro dodávky, nákladní vozy a motocykly nebo modul ´textové vyhledávání´ pro rychlé vyhledání univerzálních dílů,“ říká vedoucí vývojového týmu Petr Kobes s tím, že v APMShopu lze kromě standardního sortimentu APM Automotive nově dohledat také díly od jiných výrobců.

Jedná se tedy o 100% náhradu katalogu APMCat PLUS (DVD verze), jehož distribuce na DVD tedy bude v dohledné době ukončena. Poslední aktualizace (platná pro druhý kvartál roku 2019) bude vydána v dubnu.

Do konce roku 2019 bude možné používat obě verze katalogů APM Automotive, takže kromě nové verze bude dostupná i původní verze katalogu (https://webcat.apm.cz), v níž už ale nebudou aktualizována data.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!