Nově u Stahlgruberu přestavbové světlomety Osram LEDriving® pro VW Golf VI, VII

1. dubna 2019, 10:42

Firma Stahlgruber rozšiřuje svůj sortiment o přestavbové světlomety LED technologií Osram LEDriving® pro vozy VW Golf VI, VII. Tři verze světlometů GTI, Black, Chrom s xenonovými výbojkami pro VW Golf VI a také verze GTI, Black, Chrom jsou pro Golf VII s náhradami za halogenové světlomety a xenonové světlomety. 

Osram světlomety LEDriving® XENARC® pro VW Golf VI

Světla Osram u StahlgruberuDíky výjimečnému designu kombinuje světlomet LEDriving® XENARC® moderní funkčnost LED světel pro denní svícení se silnými xenonovými výbojkami D8S. U světel lze také volit mezi dynamickým nebo klasickým směrovým světlem. Modernizace na světlomety Osram LEDriving® XENARC®, které byly schváleny podle EHK, jsou v souladu s veškerými požadavky právních předpisů – není potřeba montovat automatické nastavení sklonu světlometů a vysokotlaké ostřikování.

Osram světlomet LEDriving® pro VW Golf VII

Světlomety OSRAM LEDriving® pro VW Golf VII poskytují inovativní „Full LED“ redesign v souladu se zákonem a výjimečný zmodernizovaný design pro halogenové (LEDHL103) nebo xenonové světlomety (LEDHL104) v modelech VW Golf VII. Veškerá funkční osvětlení jsou vybavena moderní LED technologií: potkávací a dálková světla, světla pro denní svícení, poziční světla a směrová světla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!