Firma WM Autodíly má nového jednatele

15. dubna 2019, 11:05

Firma WM Autodíly pověřila od dubna 2019 novým vedením Jana Musila.

Firma WM Autodíly má nového jednatele

Jan Musil pracuje v odvětví Automotive Aftermarket již 12 let. Kariéru odstartoval v roce 2007 jako produktový manažer náhradních dílů na osobní vozy. O dva roky později rozšířil svojí působnost o ruční nářadí a vybavení autoservisů. Ve společnosti WM (dříve TROST) pracuje již deset let, z toho 8 let je zodpovědný za vedení úspěšného oddělení dílenského vybavení, nářadí a diagnostiky, které patří díky poskytování nadstandardních prodejních i poprodejních služeb k největším prodejcům garážového vybavení na trhu.

Cílem pana Jana Musila je bezprostřední čerpání a aplikace veškerých dostupných konkurenčních výhod na trhu, spočívající v silném zázemí a podpoře mateřské společnosti, odborné kvalitě lidských zdrojů napříč celou firmou směřující k jedinému záměru, a sice spokojenému zákazníkovi.

Změny ve vedení společnosti odrážejí plány německé společnosti WM na českém trhu. Tedy vybudovat zde v České republice síť největších poboček, schopných ihned uspokojit maximální množství objednávek ještě ten samý den.

V rámci této strategie došlo v nedávné době i ke spojení dvou pražských poboček tak, aby i zákazníci z bývalé pobočky WM Praha 9 mohli plně využívat kapacitu mnohem většího skladu v Hostivici. Ten v nedávné době prošel významnými změnami v šíři sortimentu, navýšení množství skladovaného zboží a otevřením nové větší prodejny.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Přihlížející, 15. června 2019, 20:54 1 0

???????????to těm Němcům přeju od srdce, neschopnost vyhrává na plné čáře

Odpověď

Pardubice, 24. července 2019, 21:25 3 0

Jednatel bez podpisového práva, co si bez němců ani neškrtne a slouží spíše jako překladatel než-li jednatel. Zatím jen ruší pobočky, měl se za nás spíše postavit a zkusit nás zachránit. Neudělal vůbec nic, je to slabý jednatel, co se sám klepe o místo.

Odpověď

Láďa, 24. července 2019, 21:28 2 0

"Změny ve vedení společnosti odrážejí plány německé společnosti WM na českém trhu. Tedy vybudovat zde v České republice síť největších poboček, schopných ihned uspokojit maximální množství objednávek ještě ten samý den."

Tím, že jste z 10 malých poboček čtyři zrušili, to je ten progres ? Nic nového neotevírate, stávající pobočky jsou stále žalostně malé. Co nám to pořád plácáte ? Už to konečně pochopte, končíte ! Řikám vám, za chvíli je tu třetí kolo a na řadě bude Morava ...

Odpověď

Redakce, 31. července 2019, 10:25 0 0

V poslední době se u článků firmy WM autodíly objevilo spoustu komentářů, které již jsou na hraně objektivity a etiky. Jsou vždy z jedné IP adresy a pisatel se ukrývá pod různými názvy. Komentáře podepsané jako Elit a Auto Kelly byly odstraněny, zde mohlo dojít ke zneužití názvu firmy. Další komentáře ze stejné IP adresy budou mazány.
Redakce

Odpověď

Anonym, 1. října 2023, 19:16 0 0

Co teď pan Musil zlikviduje

Odpověď