Produkty Perfect Line nově u Auto Kelly

3. června 2019, 10:40

Novinkou v sortimentu Auto Kelly je ekonomická řada lakovacích materiálů Perfect Line. Řada se vyznačuje vysokou kvalitou použitých materiálů a dobrou cenou.

Produkty Perfect Line nově u Auto KellyProdukty Perfect Line naleznou své uplatnění v oblasti oprav automobilů, ale i těžkých dopravních a průmyslových strojů.

Mezi výhody patří především jednoduchost použití, jelikož míchání směsi a její aplikace je možná bez nutnosti speciálního vybavení lakovny. Díky sjednoceným ředidlům pro plniče i čiré laky lze ušetřit místo a čas.

Každá produktová kategorie používá konkrétní kontrastní barevné schéma na etiketách pro jednoduché vizuální odlišení produktů.

Ukázka sortimentu:

Produkty Perfect Line nově u Auto Kelly

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Mirda, 4. června 2019, 8:55 0 0

Jo -a trik je v tom, ze u Kellyho jsem platil za 1/2 lt míchaného vrchního dvouslozkoveho nemetalizovaneho laku cca 3x víc, než za to samé v Drážďanech; přičemž se zda ze drážďanská laková souprava dala lepší výsledek (lesk, splynutí na rozstriku, odstín ), než jaký vyšel z materiálu K... Nevím, proč jsou u K s různými věcmi tak doslova předražený... mám přímé dennodenni porovnání např. s DE, a ať toto, nebo zejména nářadí a vybavení servisu, jsou jedna velká hrůza ... A hlavně se domnívám, ze K je z deledobejsi perspektivy sám proti sobě. Mirek

Odpověď