E-shop Auto Kelly nově i jako aplikace

8. července 2019, 8:00

Auto Kelly přináší novinku v podobě uživatelsky jednoduché aplikace, se kterou budete mít vše potřebné nejen pro váš vůz v kapse, na dosah ruky, a to doslova. Aplikace je ke stažení zdarma pro systémy Android a iOS.

Na aftermarketovém trhu je Auto Kelly jediné, kdo nákup přes aplikaci nabízí. Díky ní teď mají všichni naši zákazníci možnost nakupovat ještě pohodlněji.

Největší katalog náhradních dílů a produktů

E-shop Auto Kelly nově i jako aplikaceJednoduché a přehledné zobrazení umožní rychle a snadno najít díl pro váš vůz či produkt, který potřebujete. Vybírat můžete z kompletní nabídky aftermarketových i originálních náhradních dílů a autopříslušenství na 90 % značek osobních, užitkových a nákladních vozů v ČR, či náhradních dílů a příslušenství pro motocykly, skútry a elektrokola. V sortimentu nechybí ani speciální garážové vybavení, stejně jako široká nabídka nářadí.

Propojení se zákaznickým účtem

Všichni maloobchodní i velkoobchodní registrovaní zákazníci Auto Kelly se mohou v aplikaci přihlásit pod svým účtem a využívat tak všech výhod, které jim registrace nabízí.

Přehled, stav a historie objednávek

Historii vašich objednávek a přehled o vašich nákupech budete mít vždy po ruce. Navíc nemusíte znovu vyhledávat produkty, které chcete opakovaně zakoupit.

Kompletní a detailní informace o produktech

V detailu každého nalezeného zboží najdete kompletní informace včetně jeho skladové dostupnosti, výši vaší slevy, doplňující informace výrobce či kódy originálních náhradních dílů.

Rychlé vyhledávání poboček, autoservisů, servisů elektrokol a skútrů s možností navigace

Najít servis auta, motocyklu, elektrokola nebo nejbližší pobočku nebylo nikdy jednodušší. Aplikace pro vás vyhledá vybraný servis nebo prodejnu a spolehlivě vás tam zavede.

Informace o aktuálních akčních nabídkách

Kromě slevy, kterou získáte díky vaší registraci, pro vás bude připraveno spoustu akčních nabídek, o kterých se v aplikaci vždy dozvíte.

Kompletní informace ke stažení ve formátu PDF nebo ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Lukas, 11. července 2019, 13:49 0 0

vše funguje jak má, rychle a přehledně

Odpověď