Náhradní díly Sidat na turmodmychadla v nabídce firmy ELIT

22. června 2020, 10:43

Do nabídky firmy ELIT přibyl další velice zajímavý sortiment – náhradní díly na opravy turbodmychadel od renomovaného italského výrobce SIDAT Group. Stávající nabídku kompletních turbodmychadel (nových i repasovaných) a náhradních dílů tak rozšířili o další zajímavou alternativu a možnost koupě jednotlivých náhradních dílů.

Náhradní díly SidatSIDAT je nezávislý italský výrobce komponentů elektromechaniky, elektroniky a klimatizačních náhradních dílů. V roce 2016 se firma po důkladné studii sortimentu
turbodmychadel a komponentů zaměřila také na tento produktový segment, kde začala nabízet turbodmychadla, ale i náhradní díly na opravu turbodmychadel a příslušenství.

Dodavatel sleduje každý jednotlivý krok ve výrobním řetězci – od výběru surovin, přes náročné testování až po finální balení, a má tak dokonalý přehled o dodržování technologických standardů, čímž je zajištěna maximální spolehlivost výrobků.

Široký sortiment – kompletní nabídka značky SIDAT zahrnuje tyto produktové řady:

  • ložiskové uzly (CHRA) určené pro generální opravy turbodmychadel (celkem 488 typů). Všechny ložiskové uzly jsou vyvážené a připravené k montáži. Ke každému typu je přiložen protokol ze zkušební stanice.
  • rozváděcí ústrojí pro opravy VNT turbodmychadel (celkem 50 typů)
  • regulační ventily – jak mechanické, tak i elektronicky řízené (celkem 76 typů).

Tato nabídka pokrývá potřebu náhradních dílů na opravy většiny běžně opravovaných turbodmychadel všech značek (Garrett, Borg Warner, Mitsubishi, IHI).

Výhody náhradních dílů od SIDAT:

  • jeden z nejširších sortimentů na aftermarketu – přes 600 dílů a neustále rozšiřující se nabídka
  • italská zavedená značka na evropském trhu, synonymum kvality
  • velmi dobré reference na kvalitu produktů SIDAT na CZ/SK trhu

Jednoduché objednání na eCatu

Po zadání konkrétního vozu naleznete jednotlivé náhradní díly pohodlně na: Příprava směsi a přeplňování / přeplňování / opravné sady, těsnění a další díly.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!