LKQ CZ (Auto Kelly) zařadili do nabídky náhradní díly na turbodmychadla SIDAT

24. června 2020, 13:47

Do nabídky LKQ CZ (Auto Kelly) přibyl další sortiment – náhradní díly na opravy turbodmychadel od renomovaného italského výrobce SIDAT Group. Stávající nabídku kompletních turbodmychadel (nových i repasovaných) a náhradních dílů tak rozšířili o další zajímavou alternativu a možnost koupě jednotlivých náhradních dílů.

náhradní díly na turbodmychadla SIDAT

Kompletní nabídka značky SIDAT zahrnuje:

  • ložiskové uzly (CHRA) určené pro generální opravy turbodmychadel (celkem 488 typů). Všechny ložiskové uzly jsou vyvážené a připravené k montáži. Ke každému typu je přiložen protokol ze zkušební stanice.
  • Rozváděcí ústrojí pro opravy VNT turbodmychadel (celkem 50 typů)
  • regulační ventily – jak mechanické, tak i elektronicky řízené (celkem 76 typů)

Tato nabídka pokrývá potřebu náhradních dílů na opravy většiny běžně opravovaných turbodmychadel všech značek (Garrett, Borg Warner, Mitsubishi, IHI).

SIDAT je nezávislý italský výrobce komponentů elektromechaniky, elektroniky a klimatizačních náhradních dílů. V roce 2016 se firma po důkladné studii sortimentu turbodmychadel a komponentů zaměřila také na tento produktový segment, kde začala nabízet turbodmychadla, ale i náhradní díly na opravu turbodmychadel a příslušenství. Dodavatel sleduje každý jednotlivý krok ve výrobním řetězci – od výběru surovin přes náročné testování až po finální balení – a má tak dokonalý přehled o dodržování technologických standardů, čímž je zajištěna maximální spolehlivost výrobků.

Výhody náhradních dílů od SIDAT:

  • jeden z nejširších sortimentů na aftermarketu – přes 600 dílů a neustále rozšiřující se nabídka
  • italská zavedená značka na evropském trhu, synonymum kvality
  • velmi dobré reference na kvalitu produktů SIDAT na CZ/SK trhu

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!