Od letní sezóny naleznete u firmy ELIT litá kola

20. července 2020, 12:32

Společnost ELIT zařadila do svého sortimentu litá kola. Pro milovníky prémiových produktů je to značka AEZ, pro vyznavače střední cesty disky značky DEZENT a v neposlední řadě tuningová kola DOTZ. Na své si přijdou milovníci klasicky lakovaných stříbrných kol, ale v sortimentu najdeme i stále populárnější barevná kola.

Litá kola v nabídce ELIT

Velmi populární jsou v posledních letech barevné kombinace leštěných čelních ploch a černých, případně antracitových vnitřků. Společně mají tyto značky téměř 100% pokrytí pro aktuální evropský vozový park, a to ve velikostech od 13“ do 22“.

Všechny značky disků jsou vyráběné v Německu pod přísným dohledem a za dodržování přísných standardů kvality. Samozřejmostí pro výrobní závody jsou certifikace ISO 9001, které jsou pravidelně prověřovány inspekčními orgány hlídajícími přesné dodržování stanovených postupů.

Značky AEZ, DEZENT a DOTZ mají homologaci pro evropský provoz (KBA) i národní schválení pro provoz na území ČR – ATEST 8SD. Na požádání tedy lze vystavit „typový list“, na základě kterého mohou být alternativní kola dopsána do TP vozidla.

Velmi oblíbeným prodejním artiklem jsou tzv. přesně vrtaná kola, která mají rozměr a ET totožné s kolem dodávaným pro vozidlo výrobcem. Agenda spojená s dodatečným dopsáním kol do TP zde odpadá.

V eCatu si litá kola pohodlně vyberete v konfigurátoru kol.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!