Prémiové dílenské vozíky od KS Tools

25. ledna 2021, 14:51

V nabídce společností APM Automotive a Stahlgruber CZ nově naleznete vylepšenou řadu dílenských vozíků KS Tools Performance Plus.

Dílenský vozík KS Tools

V nabídce je model P40, jehož zásuvky vysoké až 197 mm nabízejí dostatek místa i pro větší speciální nářadí a základní model P10. I ten má všechny vlastnosti vozíků Performance Plus. Např. robustní nerezový povrch odolávající nejnáročnější každodenní rutině i zatížení až 600 kg. Stabilní kuličková ložiska zajišťují pohodlnou manipulaci se zásuvkami, které mají nosnost 50 kg. Všechny vozíky mají technologii DUO Lock, která umožňuje si vybrat mezi odemčením jedné nebo všech zásuvek.

K vybavení rozšířené prémiové řady vozíků byly použity nástroje z dílen KS Tools. Ze zhruba 45.000 nabízených položek nástrojů a nářadí specialisté této oblíbené značky na základě svých desetiletých výrobních i obchodních zkušeností vybrali optimální nástroje pro širokou dílenskou aplikaci. Každou součást vyměnit či dokoupit. Nástroje jsou přitom přehledně poskládané v praktických zásuvkových vložkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!