AIC: První pomoc pro motory “Made in Germany”

24. května 2021, 13:30

Německý specialista na automobilové náhradní díly AIC distribuuje originální sady rozvodových řetězů od firmy iwis, dodavatele OEM z Mnichova.

AIC společnost

Firma AIC Germany si dala za cíl nabízet pro aftermarket takové náhradní díly, které jsou od původního výrobce obvykle neúměrně drahé. Společnost je nabízí za nižší cenu a zároveň ve vysoké kvalitě. Pokud vypršela záruční doba vozidla nebo náklady na opravu ve značkovém servisu již neodpovídají hodnotě vozidla, do popředí se dostávají produkty AIC. Díky rozmanitému portfoliu více než 9.000 náhradních dílů ve více než 100 produktových skupinách nabízí AIC produkty, které jsou vždy potřeba, a v některých případech jsou na aftermarketu dokonce ojedinělé. A to ať už jde o izolaci motorového prostoru, hydraulické hadice, ložiska kol nebo držáky dveří.

AIC nedávno převzala mezinárodní distribuci sad rozvodových řetězů od dodavatele iwis z Mnichova. Již více než 90 let je tato tradiční společnost jedním z předních světových dodavatelů vysoce výkonných hnacích řetězů, inovativních systémů hnacích řetězů i výkonných či dokonce jemných řešení pro specifické požadavky zákazníků všeho druhu. Různí známí výrobci automobilů používají jako originální vybavení svých motorů produkty iwis, které jsou 100% „Made in Germany“.

Z tohoto důvodu je společnost AIC potěšena, že může aftermarketu nabídnout sady rozvodových řetězů iwis. Koneckonců je výrobcem uznávaných kvalitních produktů pro řízení pohonu motorů, které se vyznačují spolehlivostí, trvanlivostí a nejvyšší možnou přesností. Proto AIC u všech svých sad garantuje životnost minimálně pět let a až 100.000 najetých kilometrů. Pokud si tedy potřebujete být jisti, že produkt splní to, co slibuje, můžete se spolehnout na nejvyšší kvalitu rozvodových řetězů iwis.

S více než 150 sadami rozvodových řetězů – a mnoho dalších se chystá – nabízí AIC široký výběr pro různé aplikace vozidel. Specialitou v nabídce je, že jsou nabízeny částečné i úplné sady, aby dokázaly pokrýt poptávku různých zákazníků. Toto najdete pouze na AIC.

AIC logoStejně jako u vlastního sortimentu bude AIC distribuovat produkty iwis výhradně prostřednictvím velkoobchodů s náhradními díly. Nebude dodávat produkty přímo do servisů nebo koncovým zákazníkům. Rozvodové řetězy, ozubená kola, napínáky řetězů a vodicí lišty jsou dodávány v oficiálních obalech iwis přímo z centrálního skladu v sídle společnosti AIC v Glinde, poblíž Hamburku.

Pokud máte zájem o další informace o sadách rozvodových řetězů nebo o sortimentu společnosti AIC, kontaktujte prosím:

  • Jürgen Liebisch GmbH, Wilhelm-Bergner-Straße 11c, 21509 Glinde
  • kontaktní osoba: Ms. Michelle Reher
  • telefon: +494 025 306 617
  • email: m.reher@aic-germany.de

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!