Nové brzdové díly NK v nabídce APM Automotive & Stahlgruber

26. července 2021, 9:06

Značka NK, jejíž produkty na český trh přináší APM Automotive & Stahlgruber, v letošním roce opět výrazně rozšířila svůj sortiment příslušenství brzdových destiček a brzdových třmenů.

NK brzdové dílyNově je k dispozici dalších 121 sad speciálně tvarovaných nerezových plíšků či různých pružin, které udržují destičky na správném místě v brzdiči (brzdovém třmenu), a které je doporučeno vyměnit při každé výměně brzdových destiček. Nyní tak tyto sady příslušenství destiček od značky NK pokrývají více než 98% běžného evropského vozového parku.

Kromě toho NK pokračuje také v rozšiřování největšího evropského sortimentu bezzálohových brzdových třmenů řady Concept. Stejně jako všechny dosud nabízené produkty této řady má i 42 nových položek rozměry shodné s OE díly, což je zárukou snadné montáže.

Veškeré brzdové, spojkové i podvozkové díly značky NK ve kvalitě reprezentované mimo jiné i nadstandardní 5letou zárukou je možné objednávat prostřednictvím vyhledávacích on-line katalogů APMShop, Connect a STAKis.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!