Nové orbitální lešticí pasty Farécla G3 u skupiny LKQ CZ

27. července 2021, 11:31

Skupiny LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT) rozšiřuje nabídku lakování o celý systém lešticích past a kotoučů Farécla G3 Pro D.A. od stejnojmenné společnosti, které jsou vhodné pro použití s orbitálními leštičkami. Novinkou ve stávajícím sortimentu past G360 pro rotační leštičky je také menší balení o velikosti 500 ml. 

Leštění Farécla

Nová řada G3 Pro D.A. je nový program leštění vhodný nejen pro profesionály v oboru detailingu, ale i pro zkušené lakýrníky a karosáře, kteří v rámci rozšiřování sortimentu chtějí
zákazníkům nabídnout i nadstandardní péči o auta. Řada D.A. se vhodně doplňuje s řadou G360 pro rotační leštičky, kde lze optimálně vybalancovat rychlost přípravy a korekci laku společně s finišem do vysokého lesku.

Klíčovými vlastnostmi je vysoká variabilita jak hrubé i finišovací pasty (obě lze použít i na rotační leštičce nebo pro ruční doleštění extrémně komplikovaných tvarů nebo nepřístupných míst).

Díky složení na vodní bázi pasta rychle nevysychá, ale přitom kotouč dobře klouže po povrchu, účinně leští a nepřehřívá lak. Po rozetření pasta navíc zůstává na povrchu transparentní, takže lze snadno hlídat aktuální stav v průběhu leštění.

Vlastnosti past vhodně doplňují i lešticí kotouče navržené pro maximální využití potenciálu nových past. Pro počáteční fázi leštění, kde je cílem rozleštit největší nedokonalosti (škrábance, oxidace nebo matný lak), je nejvhodnější kombinace hrubé pasty a mikrovláknového nebo modrého pěnového kotouče. Agresivita je však dostatečně bezpečná i pro choulostivé měkké a tenké laky. Pokud je zapotřebí nebo se provádí rutinní korekce jinak bezvadného podkladu, pokračuje se finišovací pastou s jemným pěnovým oranžovým kotoučem pro docílení maximálního zrcadlového lesku.

V nabídce naleznete i odpovídající orbitální leštičku, která je dostupná i ve speciální startovací sadě. Tato sada kromě leštičky obsahuje i kotouče a pasty, a navíc je dodávaná ve stylové brašně s popruhem přes rameno.

Více informací naleznete v katalogu Infomag 07/2021.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!