V síti ProfiAuto nově dostupné produkty Continental

1. září 2021, 14:15

Firma Moto-Profil, vlastník značky ProfiAuto, zavádí do své nabídky produkty ContiTech. Rozšiřuje tím svou nabídku příslušenství pro motory osobních a užitkových vozidel o komponenty jednoho z významných výrobců autodílů – společnosti Continental.

ProfiAuto nabízí produkty Continental

Společnost Continental AG je výrobcem automobilových dílů pro prvovýrobu i aftermarket. Zaměstnává přibližně 200.000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a její divize ContiTech je dodavatelem technických pryžových výrobků a specialistou na technologie plastů. Již tři desetiletí vyvíjí a vyrábí funkční díly, komponenty a systémy pro automobilový průmysl, strojírenství, těžební průmysl a mnoho dalších odvětví.

Katalog dílů společnosti Moto-Profil obsahuje k dnešnímu dni více než osm a půl milionu automobilových dílů a příslušenství od 650 předních dodavatelů. Výrobky ContiTech rozšiřují tento sortiment o dalších 3.500 položek. Od srpna 2021 jsou v sortimentu firmy Moto-Profil následující výrobky značky ContiTech:

  • řemenice a kladky,
  • rozvodové řemeny,
  • klínové a drážkové řemeny,
  • vodní čerpadla,
  • sady klínových a drážkových řemenů,
  • sady rozvodových řemenů,
  • sady rozvodových řemenů s vodními čerpadly.

Díky rozvoji spolupráce se společností Continental mají naši obchodní partneři možnost instalovat díly nejvyšší kvality od jednoho z lídrů na trhu s náhradními díly, uznávané společnosti s více než stoletou historií. Jedná se o další krok v rámci strategie rozvoje firmy Moto-Profil, která zahrnuje každoroční rozšiřování katalogu o díly světových dodavatelů i vlastní značky ProfiPower,“ říká Adam Kapek, viceprezident společnosti Moto-Profil.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!