Firma ADIP nabízí oleje zdarma k nákupu produktů MOL

29. října 2021, 14:00

Společnost ADIP, spol. s r. o. je lídrem v distribuci náhradních dílů a příslušenství pro nákladní automobily, autobusy v České republice i na Slovensku. Více než 1 milion zalistovaných položek od více než 300 renomovaných dodavatelů, vlastní distribuční systém, zákaznický e-shop a systém technické podpory tvoří páteř systému dodávek náhradních dílů a příslušenství. Nyní přináší akci vhodnou také pro osobní vozy.

Skupina MOL je mezinárodní integrovaná ropná a plynárenská společnost se sídlem v Maďarsku. Působí ve více než 40 zemích světa, provozuje čtyři rafinérie a dva petrochemické závody v rámci integrovaného řízení dodavatelského řetězce v Maďarsku, na Slovensku a v Chorvatsku. Nedílnou součástí MOL je i divize olejů a maziv MOL Lubricants.

Historie se datuje do roku 1907, kdy továrna na výrobu maziv společnosti Vacuum Oil company zahájila výrobu ve městě Almásfüzitő v Maďarsku a dosud se zde oleje a maziva vyrábí. Produkty lze zakoupit ve více než 50 zemích na světě. MOL Lubricants vyrábí přibližně 1.000 druhů olejů a maziv ve více než 2.300 typech balení. 53 % portfolia tvoří oleje a maziva pro automobilový průmysl včetně autochemikálií a 47 % produktů je určeno pro průmyslová odvětví. V České republice lze zakoupit produkty prostřednictvím společnosti MOL Česká republika a sítě distributorů.

Firma ADIP připravila akci, kdy za nákup 1 kusu z vybraných 55 L olejů MOL dostanete 2 kusy 4 L oleje zdarma.

Akce ADIP

Kompletní informace naleznete ve formátu PDF.

Bližší informace a podmínky akce získáte na prodejních místech.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!