Novinka AD Partner: Baterie YUASA pro motocykly

28. února 2022, 15:07

V září minulého roku představila firma AD Partner jako novinku v sortimentu baterie značky YUASA pro osobní automobily. Nyní nabízí i baterie YUASA pro motocykly.

V nabídce jsou pouze baterie naplněné a nabité. Firma YUASA dodává do prvovýroby motocyklů: APRILIA, BMW, CAGIVA, DUCATI, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI, KTM & MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, a mnoho dalších.

Baterie jsou vyvíjeny tak, aby vydržely co nejdéle nabité a aby dodávaly co nejvíce energie. U baterií YUASA pro motocykly je velmi pomalý proces samovybíjení.

Produktové řady

  • YTX- V této produktové řadě je celý elektrolyt absorbován ve speciálních deskách a AGM separátorech. Pokročilá technologie olova a vápníku zajišťuje vysoký startovací výkon a tato bezúdržbová baterie vydrží až třikrát déle než běžné baterie.
  • YTZ – Řada vysoce výkonných baterií YTZ® od firmy Yuasa je oblíbená mezi nadšenci „adrenalinových sportů“. Jako jediná baterie pro motocykly na světě, která obsahuje technologii rozšířených desek, poskytuje YTZ jezdcům maximální startovací výkon z minimální velikosti a hmotnosti.

    Konstrukce AGM jednotky zcela odolná proti rozlití také umožňuje montáž ve více úhlech.

  • GYZ – Baterie Yuasa GYZ mají delší životnost než jiné baterie. Řada GYZ je vylepšením pro přizpůsobené motocykly vyžadující nejlepší výkon dostupný na trhu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!