Bohatý program SAG EXPO 2022

16. května 2022, 15:14

Desítky známých dodavatelů náhradních dílů a garážového vybavení se představí v sobotu 11. června v pražských Letňanech na veletrhu SAG EXPO 2022. Jedinečná prodejně prezentační akce nabídne profesionálům z autobranže mnoho zajímavostí ze sortimentu Swiss Automotive Group CZ a představí nové trendy v oblasti vývoje a oprav automobilů. Bohatý program vhodný pro celou rodinu navíc doplní i řada odborných prezentací, workshopů, praktických ukázek či dovednostních i vědomostních soutěží. A chybět nebudou ani různé akční nabídky a slevy.

Účastníci veletrhu mohou přímo na místě výrazně výhodněji uplatnit vouchery na garážovou techniku získané ve velké Jarní akci. Řada dodavatelů vedle představení svých novinek připravila také speciální zvýhodněné veletržní nabídky (různé slevy, akční balíčky či odměny za nákupy přímo na místě). Další čtyři desítky zajímavých cen budou ve hře při odpolední tombole.

Přijďte a poznejte další lidi z branže, podělte se s nimi o své problémy či zkušenosti. SAG EXPO 2022 navíc po letech omezení a sankcí nabízí jedinečnou možnost osobního kontaktu a získání informací o novinkách či technických specifikách přímo od zástupců výrobců a dodavatelů náhradních dílů i a garážové techniky. Právě té bude patřit asi největší část výstavní plochy. Vždyť jen expozice technicko-servisního oddělení SAG, kde budou specialisté představovat to nejzajímavější ze své nabídky i aktuální trendy ve vybavení servisů, bude zabírat více než 500 m2.

Co chystají dodavatelé?

Zajímavé věci budou k vidění na stánku BOSCH, kde se vedle novinek v oblasti servisního vybavení a náhradních dílů Bosch pochlubí praktickými ukázkami kalibrace asistenčních systémů na vozidle pomocí Bosch DAS3000.

Značka CASTROL připravuje prezentační technickou zónu se čtyřmi základními tématy. Vedle demonstrací technologií Fluid Titanium v oleji Castrol EDGE a Magnatec Dualock v oleji Castrol Magnatec odhalí specialista Paweł Mastalerek také klíčové složky jednotlivých olejů i aditiv a jejich vliv např. na barvu výsledného oleje. Především se ale zaměří na základní parametry motorových maziv s praktickou ukázkou vlivu změny teploty na jejich viskozitu. Pomocí kapalného dusíku bude ochlazovat různé vzorky olejů na teplotu cca -25°C, což umožní porovnat tekutost minerálního a syntetického oleje při normální pokojové teplotě a při mrazu.

Společnost BilsteinGroup na SAG EXPO 2022 naplánovala losování o zajímavé ceny, přičemž tou hlavní je iPad. Do toho budou zařazeni všichni návštěvníci, kteří se přihlásí k odběru newsletteru skupiny Bilstein. Značka Brembo zase vedle představení svých novinek chystá on-line kvíz s pěti technickými otázkami.

Zábava pro celou rodinu!

Po celý den bude pro všechny v přilehlém party stanu k dispozici bohaté občerstvení. O velkou porci zábavy pro děti se postarají třeba herní konzole PS4 a Xbox, závodní simulátory, stolní fotbálek, bungee trampolíny nebo skákací hrad, připraveno bude i oblíbené malování na obličej. Dámy pak mohou zajít do speciální relaxační zóny, kde bude možné využít některou z příjemných procedur. Originální thajské masáže chodidel i šíjí nebo profesionální kosmetiku  doplní také služby prestižního kadeřnického salonu Libora Šuly.

Registrujte se ještě dnes na stránkách firmy SAG a užijte si veletrh SAG EXPO 2022 naplno…

Sobota 11. 6. 2022, 9.30 – 17 hodin, PVA EXPO Praha

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!