Nové vlnovce QWP v nabídce SAG

14. listopadu 2022, 16:04

Univerzální pružné díly výfuku (tzv. vlnovce) v minulých dnech rozšířily skladový sortiment privátní značky QWP firmy SAG. Pro prvotní naskladnění bylo vybráno 25 nejžádanější položek, přesněji vlnovců s vnitřním opletením různých průměrů i délek v provedení s krátkou či univerzálnější dlouhou přírubou, která umožňuje variabilní použití.

Díky nedávnému připojení na nový distribuční sklad skupiny Swiss Automotive Group v Maďarsku mají zákazníci společnosti SAG CZ nyní k dispozici prakticky kompletní nabídku značky QWP. Nově tak mohou objednávat např. turbodmychadla, žhavicí svíčky, startéry i alternátory a mnoho dalších dílů.

Značka QWP byla na trh poprvé uvedena v roce 2006 s cílem nabídnout kvalitní náhradní díly za rozumnou cenu. Aktuální černo-červený design využívá už 21 produktových skupin od brdových či podvozkových dílů až po stěrače. Na český trh jsou tyto produktové skupiny uváděny od září 2020. Veškeré produkty QWP splňují všechny nároky OE specifikací i potřebné normy pro evropský nezávislý trh a jsou oblíbené ve všech zemích, kde má skupina SAG své aktivity.

vlnovce QWP

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!