SAG: Předvánoční akce BOSCH a další nabídky

28. listopadu 2022, 9:28

SAG CZ před Vánocemi svým zákazníkům nabízí nejen široký sortiment autodílů, autopříslušenství a dílenského vybavení, ale také možnost pořídit si zajímavé dárky pod stromeček…

Třeba k osvědčeným náhradním dílům BOSCH mohou zákazníci SAG CZ v prosinci získat také dárkové vouchery internetového obchodu Mall.cz. Stačí v průběhu letošní předvánoční akce dosáhnout předepsaného cílového obratu v náhradních dílech uvedené značky (brzdy, filtry, svíčky, stěrače, startéry a alternátory, díly palivového systému, elektronické díly atd.). Bosch je největším světovým dodavatelem automobilové techniky, který je úzce spjatý i s vývojem a výrobou dílů všech světových automobilek. V nabídce má cca 50.000 položek náhradních dílů pro automobily. Ale pozor: tato akce trvá pouze do pondělí 12. prosince 2022.

Do 15. prosince 2022 pak mohou zákazníci u SAG CZ nakupovat špičkový motorový olej Castrol Edge 5W30 LL ve zvýhodněných balíčcích s oblíbenými produkty značky Apple. Na výběr mají kombinace 60 či 200 litrových sudů oleje s telefony iPhone 14, chytrými hodinkami iWatch 8 nebo bezdrátovými sluchátky AirPods.

Několik zajímavých tipů na vánoční dárky – navíc za zvýhodněnou cenu – pak přinese také v připravované prosincové vydání akčního katalogu SAG HITY. Pro děti je to třeba sada dětského nářadí s realistickou funkcí v krásné bedně. Velkým mechanikům může udělat radost netradiční adventní kalendář, ve kterém se za 23 dvířky se skrývá 48dílná sada nástrčných klíčů a dílenská svítilna. Pečliví majitelé aut jistě ocení některou z nabízených sad prémiové autokosmetiky Motip nebo Meguiars a především pro něžné pohlaví je určena růžová zahradní zástěra s barevně stejně vyvedenou sadou nářadí Sixtool Garden Pink 12.

Více na webu sag.cz nebo v e-shopu Connect v sekci SAG INFO.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!