Nová řada stavitelných podvozků BILSTEIN EVO v nabídce LKQ CZ

16. května 2023, 12:00

Nový design, ještě vyšší výkon a maximální odolnost: s řadou BILSTEIN EVO Performance Line představuje firmy LKQ CZ zcela novou generaci výkonných tlumičů pérování.

Tlumiče Bilstein v nabídce LKQ

S modely BILSTEIN EVO S, EVO SE a EVO R doplní stávající nabídku BILSTEIN tři
zcela nově vyvinuté tlumiče. Při vývoji řady BILSTEIN EVO Performance Line se konstruktéři a designéři zaměřili zejména na výkon, odolnost a vzhled.

V módní matně šedé barvě se tyto vinuté pružiny již vizuálně odlišují od ostatních. Díky dále vyvinutému vnitřnímu upevnění jednodílné misky pružiny se podařilo nejen dosáhnout snížení až o 70 mm a dalšího snížení hmotnosti, ale také ještě lepšího ovládání. Odolná konstrukce v kombinaci s nově vyvinutou povrchovou úpravou je rovněž zárukou maximální odolnosti.

Společnost Bilstein ladí všechny stavitelné podvozky EVO Performance také podle různých podmínek a požadavků v silničním testu BILSTEIN.

Tři nové tlumiče

  • EVO S: Výkonné silniční odpružení BILSTEIN EVO S nejenže dobře vypadá, ale také vás udrží na silnici v nízkém těžišti, zeširoka a sportovně. Zajišťuje také větší bezpečnost v hraničních
    situacích, vyšší rychlost v zatáčkách a stabilní přilnavost.
  • EVO SE: Má vozidlo z výroby adaptivní podvozek a chcete zachovat jeho funkce? Žádný problém. Výkonné silniční odpružení BILSTEIN EVO SE je propojeno 1:1 s elektronickým řídicím systémem vozidla a lze jej instalovat metodou plug-and-play. Stejně jako EVO S
    umožňuje i EVO SE vyšší rychlost v zatáčkách a stabilní přilnavost k vozovce.
  • EVO R: Výkonné závodní odpružení BILSTEIN EVO R je jako stvořené pro náročné použití na závodní trati. S nastavením 10×10 Pro-Click můžete nastavit odskok a kompresi zvlášť,
    takže máte k dispozici nastavení tlumiče až se 100 možnými charaktery. Nastavení můžete upravit pomocí dvou hliníkových seřizovacích koleček a 10 citelných kliknutí v nainstalovaném stavu, aniž byste museli vozidlo zvedat. Podvozek BILSTEIN EVO R představuje nejvyšší rychlost v zatáčkách, dobrou trakci a vysokou úroveň přilnavosti.
    Všechny tuningové sady představené od roku 2020 se objevují v nové řadě EVO Performance Line.

Více informací naleznete v Infomagu pro měsíc květen.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!