Nové funkce v e-shopu J+M autodíly

19. května 2023, 12:09

Společnost J+M autodíly by ráda informovala své zákazníky, že v noci ze 30. na 31. května proběhne aktualizace na novou verzi e-shopu.

J+M aktualizace

Na co se mohou zákazníci v nové verzi těšit? Například vlastní nastavení barev dodacích časů filtrování stran, ověření dostupnosti zboží přímo u výrobce, seskupení prodejních akcí nebo třeba rozdělení množství dodaného zboží podle dodacích časů. Za zmínku stojí i zobrazení originálních dílů při vyhledávání grafickým katalogem, které zákazníkům přinese mnohem větší přehlednost a pohodlí.

Detailní popis novinek a práci s nimi mohou zákazníci nalézt v přehledném PDF souboru, který je také dispozici k prohlédnutí nebo ke stažení i na stránkách J+M autodíly.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Paul, 23. května 2023, 17:25 0 0

Dobrý den,
Za tuto funkcionalitu budou zákazníci vděční, protože má zkušenost je taková, že průměrně na 25% dotazů na dostupnost ani nedostanu odpověď. Prý nebývá na dotazy odpovězeno z centrály.
Ale spíše by mne zajímalo, od kdy bude v tomto Nextisu implementována funkce, kdy při tvorbě jedné objednávky v tomto webovém rozhraní nastaveném na český jazyk, bude tento po celou dobu komunikovat právě ve zvoleném jazyce a nebude s každým načteným oknem střídat například němčinu, slovenštinu a maďarštinu? Děkuji

Odpověď