Novinka u K MOTORSHOP: Prohlížení motorových dílů v 360°

7. srpna 2023, 9:53

Firma K MOTORSHOP představuje novou funkci – prohlížení dílů v 360° režimu. To umožňuje prohlédnout si produkty detailněji z každého úhlu.

Co je prohlížení motorových dílů v 360°?

Tento režim představuje zcela nový pohled na prezentované produkty. Namísto klasických statických obrázků si můžete interaktivně prohlédnout každý díl z počítače nebo mobilního zařízení. Tato inovativní technologie vám umožní prozkoumat každý detail a usnadní vám rozhodování při výběru a nákupu.

Jak to funguje?

Zobrazení 360° fotek je interaktivní a umožňuje vám podrobně prozkoumat produkt z různých úhlů. Po rozkliknutí produktu se vám zobrazí 360° zobrazení, které vám umožní produkt točit a prohlédnout si ho z jakékoliv strany. Existují dvě varianty, jak si můžete prohlížet 360° zobrazení.

  • První možnost je, že produkt se vám zobrazí v místě fotek a pomocí kurzoru myši ho můžete točit dle libosti. Stačí chytnout produkt kurzorem a pohybovat myší. Pokud na produkt kliknete, zobrazí se vám detail tohoto produktu.
  • Druhá možnost je na 360° fotce, kde máme ikonku pro zvětšení. Po kliknutí na tuto ikonku se vám celá fotka zobrazí v plném rozlišení na celou obrazovku, což vám poskytne ten nejlepší zážitek z 360° fotky. I zde můžete produkt jednoduše chytit kurzorem a točit ho podle svých představ. Stejně jako v předchozím případě, i zde po kliknutí na produkt získáte detailní zobrazení.

Více informací naleznete na stránkách K MOTORSHOP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!