J+M autodíly: České autoservisy obstály mezi světovou konkurencí

13. listopadu 2023, 12:21

Skupina GROUPAUTO International každoročně vyhlašuje na své výroční konferenci nejlepší autoservisy v rámci své servisní sítě. Ani letos se čeští zástupci mezi tvrdou konkurencí více než 6.000 servisů z celého světa neztratili a byli 10. října v Istanbulu vyhlášeni na druhém, respektive dvou třetích místech.

WCWA – World Class Workshop Awards, jak se soutěž nazývá, je rozdělena na 5 kategorií:

  • World-Class Branding (servis s nejlepší prezentací sítě EUROKONCEPT)
  • World-Class Marketing (tištěná reklama, online reklama, sociální média atd.)
  • World-Class Customer Service (spokojenost zákazníků, zákaznické služby)
  • World-Class Fleet Services (služby pro flotilové zákazníky)
  • World-Class Workshop (dovednosti v systému GNM, školení, diagnostika atd.)

V kategorii věnované marketingu byl nominován autoservis ST Ricambi s.r.o. ze Studénky. Servis, který původně začínal jako malá prodejna autodílů postupně rozšiřoval své služby i prostory. V současnosti jeden z největších servisů v okolí sází mimo jiné na reklamu v tištěných médiích, v rádiu i na sociálních sítích, což porota ohodnotila druhým místem v této kategorii.

V kategorii Customer Service, tedy ocenění péče věnované zákazníkům a hodnocení kvality nabízených služeb, obsadil třetí místo autoservis JohnDee s.r.o. Servis s více než 20letou tradicí začínal jako lakovna a postupně se, díky rozšiřování prostor i nabídky služeb, vypracoval v jeden z nejlepších nezávislých servisů na nymbursku. Vyjmenovat všechny nabízené služby by zasloužilo samostatný článek, proto snad jen pro zajímavost můžeme uvést perličku – díky dodržování ISA standardů je tento špičkový servis schopen opravovat a lakovat luxusní vozy jako je například Bentley.

Posledním oceněným je autoservis Ondřej Dakher z Loun. Tento skvěle vybavený servis je schopen oprav a diagnostiky osobních automobilů, dodávek i motocyklů a specializuje se především na fleetové zákazníky, kteří tvoří více než 80 % jeho obratu. Proto byl také nominovaný v kategorii Fleet Services, v níž obsadil krásné třetí místo.

Všichni výše jmenovaní členové servisní sítě EUROKONCEPT, kterou spravuje společnost J+M autodíly, si jistě zaslouží gratulaci a přání mnoha spokojených zákazníků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!