Turbodmychadla a náhradní díly EVORON v nabídce Inter Cars

20. března 2024, 15:08

Značka EVORON vyrábí turbodmychadla pro osobní a užitková vozidla, ale také díly pro opravy a restaurování. Všechny produkty EVORON jsou v Inter Cars dostupné prostřednictvím našeho e-katalogu.

Turbodmychadlo Evoron Inter Cars

Středové sestavy (CHRA) pro všechny typy turbín

Kompletní patrona (CHRA) je připravena k instalaci na turbodmychadlo nejen specialisty na turbíny. Je tomu tak proto, že každé jádro turbodmychadla, než dorazí na sklad distributora, prochází dynamickým vyvažovacím procesem na vysokorychlostním vyvažovači, který zaručuje, že jeho využití zaručí bezpečnost, spolehlivost a nejvyšší kvalitu práce bez potřeby vyvažovacího stroje v servise.

Pohony, pneumatické a elektronické pohony

Pohony EVORON (t.j. ventily) splňují technické charakteristiky a parametry OE. Před distribucí procházejí po instalaci na originální turbodmychadla podrobným výkonnostním testům, které zajišťují jejich správný výkon.

Nová olejová vedení zaručují správné mazání

Olejové potrubí turbodmychadla je součástí motoru, jehož funkcí je mazání hřídele turbodmychadla. Jedním z hlavních důvodů selhání turbodmychadla je nesprávné mazání. Aby se předešlo poruchám v budoucnu, mělo by být olejové potrubí vyměněno při každé instalaci nového turbodmychadla. Výměna turbodmychadla spolu s novým vedením oleje EVORON zaručuje správný výkon systému přeplňování.

Kompletní instalační sady

Instalační sady pro turbodmychadla jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů zaručujících plnou těsnost všech spojů při výměně turbodmychadla. Odborníci značky garantují kvalitu shodnou s originálními díly jak z hlediska přesnosti výroby, tak použitých materiálů. Novinkou v nabídce jsou sady rozšířené o další montážní prvky nutné pro výměnu turbodmychadla, tj. spony, čepy, matice a podložky. Čísla dílů s příponou -PLUS, např. EVMK0001-PLUS jsou k dispozici u Inter Cars od července 2023.

Kompletní nabídku značky EVORON naleznete v e-Katalogu (přístup zde mají pouze zákazníci Inter Cars).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!