Siems & Klein rozšiřuje sortiment nabíječek

21. října 2024, 10:45

Profesionální nabíječky BOSCH v čele s nejsilnějším typem BAT 6120 nově rozšířily sortiment společnosti Siems & Klein, předního dodavatele autoservisního vybavení. Ke stávajícímu vyzkoušenému sortimentu značky GYS tak nově přibyly další prémiové produkty na profesionální péči o autobaterie.

BOSCH BAT 6120

BOSCH BAT 6120 přináší inovativní technologii nabíjení a podporuje všechny typy baterií – od tradičních olověných až po akumulátory s technologií AGM, EFB či GEL. Díky vysoké kapacitě nabíjení je přístroj určený především pro dílny a servisy, kde je kladen důraz na rychlost a preciznost práce. Kromě standardního nabíjení nabízí i funkce pro diagnostiku a udržování baterií v optimálním stavu. Velkou výhodou této nabíječky je také schopnost trvale dodávat nabíjecí proud až 120 A, díky čemuž je ideální pro diagnostiku vozidel s velkým množstvím elektroniky a tedy s nejvyššími nároky z pohledu spotřeby elektrické energie.

Tradičně zelené přístroje BOSCH tak před letošní sezonou doplnily nabídku nabíječek renomované francouzské značky GYS, které dominuje především výkonná nabíjecí stanice GYSFLASH 100.12 HF. Tento model je oblíbenou volbou mezi profesionály pro svou vysokou efektivitu a spolehlivost. Nabízí totiž celu řadu funkcí, včetně možnosti napájení vozidel během diagnostiky a aktualizace softwaru. Je ideální pro moderní vozidla s náročnými elektrickými systémy.

Nabíječka GYS

Obě zmíněné nabíječky jsou přitom díky svému odolnému kompaktnímu designu přizpůsobeny jak pro montáž na zeď, tak i na zem a jsou tedy vhodné také jako udržovací/dobíjecí jednotky umístěné pod vozem v autosalonu.

Rozšířený sortiment nabíječek baterií u společnosti Siems & Klein zajišťuje zákazníkům přístup k nejnovějším technologiím pro správu baterií. Ať už jde o diagnostiku, nabíjení nebo udržování baterií ve vozidlech, nyní je k dispozici více možností splňujících nejvyšší požadavky moderních automobilových dílen.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!