Ferdus vystavoval na veletrhu AutoZum

28. ledna 2019, 14:20

Od 16. do 19. ledna hostil rakouský Salzburk největší středoevropský B2B automotive veletrh pro rok 2019 – AutoZum. Akci s tradicí od roku 1974 pořádali Reed Exhibitions, přední světoví promotéři veletržních podniků zaměřených na business. V sedmi halách se potkalo celkem 272 vystavovatelů.

Ferdus na veletrhu AutoZum

Vystavovatelé byli z Rakouska, Německa, Slovinska, Maďarska, Slovenska a Česka, které reprezentovala i firma Ferdus, s r.o.

Hlavním lákladlem Ferdusu byl bezpochyby nekompromisní duel superautomatických zouvaček G522WF a LC889NV. Populární „eNVéčko“ se přitom poprvé předvedlo s inovovaným automatickým montážním palcem.

Stánek nabídl i řadu dalších exponátů, např. vyvažovačky, geometrie, či nůžkový zvedák SF-L3000. Strojní vybavení doplňoval zástup drobnějších servisních pomocníků, z nichž se dostávalo pozornosti především produktům z vlastního výrobního programu: opravným materiálům pro pneu, montážním pastám, voskům atd.

Ferdus, s.r.o. vstoupil na rakouský trh loni pilotní montáží geometrie ve Vídni. Teprve AutoZum ale představuje pomyslnou startovní čáru a zároveň bránu k novým zákazníkům.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!