Nový míchaný lak 522-MC 600 pro Glasurit Řada 22 VOC

12. listopadu 2018, 10:55

Glasurit vyvinul nový míchaný lak pro řadu vrchních laků typu 22 VOC. Glasurit míchaný lak 522-MC 600 nabízí přesně tytéž vlastnosti, které jsou typické pro jeho předchůdce 522-MC 35.

Glasurit míchaný lak 522-MC 600 pro Řadu 22 VOC má dobré vlastnosti co se týče jeho rozstřiku i aplikace, zaujme dobrým schnutím i leštitelností. Oba laky se odlišují pouze v portfoliu k nim příslušných tužidel a ředidel a v míchacím poměru.

Nový míchaný lak Glasurit

To, že Glasurit vyvinul tento nový lak, má dva důvody: koncept Glasurit RATIO systém a úspěch nové generace bezbarvých laků. V roce 2015 uvedl Glasurit na trh 600-kovou řadu bezbarvých laků. Tyto bezbarvé laky – v souladu s jejich sloganem „Rychleji – brilantněji – efektivněji“ – výrazně hospodárným způsobem přispívají k lepšímu výsledku. Pro tyto bezbarvé laky bylo nutné i nové portfolio tužidel a ředidel s novým míchacím poměrem 3: 1: 1. Lakovny, které používají současně Řadu 22 a nové bezbarvé laky, musely až dosud skladovat obě portfolia tužidel a ředidel a tím i dbát na rozdílné míchací poměry.

Novým míchaným lakem 522-MC 600 přizpůsobuje Glasurit portfolio tužidel a ředidel jakož i poměr míchání 600-vé řady bezbarvých laků. Tímto krokem se opět použije koncept Glasurit RATIO systému, který dělá používání Glasurit produktů takovým jednoduchým a spolehlivým: jeden systém, jedno portfolio produktů, jeden stejný poměr míchání.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!