Firma Interaction sbírala ocenění

22. října 2019, 14:55

V letošním roce se rozhodla společnost obhájit své umístění mezi finalisty Středočeského kraje soutěže FIRMA ROKU a výsledek předčil očekávání. Do soutěže se každým rokem hlásí přes 6.500 firem a živnostníků, a proto je probojovat se do finále krajského kola velký úspěch. V tomto roce se společnost Interaction navíc stala třetí nejlepší a zároveň nejodpovědnější FIRMOU.

Firma Interaction sbírala ocenění

Soutěž patří svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v zemi. V hodnocení dosahuje maximální objektivity a vytváří zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých krajích i za celou Českou republiku.

Zájemci o účast v soutěži Firma roku 2019 odpovídají na otázky, které charakterizují jejich firemní podnikání a také popisují svůj podnikatelský příběh. Nedílnou součástí hodnocení firem je také tzv. „scóring“, který zkoumá finanční ukazatele firem.

V každém kraji se vyhlašuje vítěz kategorie Vodafone Odpovědná firma roku 2019. Tuto cenu uděluje společnost Vodafone Czech Republic ve spolupráci s Nadací Vodafone. Ve Středočeském kraji společně vyhlásily jako nejodpovědnější společnost Interaction.

„Porota ocenila zejména širokou škálu zaměstnaneckých benefitů a možnost dalšího vzdělávání v oboru. Společnost dlouhodobě patří mezi organizace, které významně podporují sociální, kulturní a sportovní projekty. Mimo jiné, podpořili například i Mistrovství republiky handicapovaných dětí v paravoltiži, chráněnou dílnu Letohrádek, dětské domovy a projekt Dobrý skutek zaměřený na podporu dětí s autismem. V minulosti spolupracovali s Ministerstvem životního prostředí při tvorbě legislativy v oblasti zákona o ochraně ovzduší a emisích VOC (těkavé organické látky),“ okomentovala volbu Adriana Dergam, ředitelka korporátní komunikace a společenské odpovědnosti, Vodafone Czech Republic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!