Kde naleznete nově produkty od firmy Interaction?

20. ledna 2020, 13:14

Nová lakovna BTTO Litomyšl předána do trvalého provozu

Nová lakovna BTTO LitomyšlKoncem minulého roku došlo k předání nového lakovacího boxu a přídavného pracoviště do trvalého provozu u zákazníka BTTO Litomyšl.

Stavba se podařila bez dodatečných nákladů a k plné spokojenosti zákazníka.

Lakovací kabiny pro automobilku Škoda Auto

Učiliště provozované automobilkou Škoda Auto v Mladé Boleslavi je nově vybaveno lakovacími kabinami od společnosti Interaction.

Lakovací boxy TetrisV druhé polovině minulého roku tým oddělení technologie společnosti Interaction úspěšně dokončil výstavbu tří nových lakovacích boxů Tetris na učilišti v areálu automobilky Škoda Auto. Jedná se o první etapu přestavby. V příštích letech dojde k rozšíření a dovybavení nových technologií v celém areálu učiliště, na kterém se tým společnosti Interaction bude také podílet.

Nový obchodní partner

KS Profi Lakovna s.r.o. je nový obchodní partner společnosti Interaction, který na začátku října nově otevřel lakovnu v Rokycanech v těsné blízkosti dálnice D5.

KS Profi Lakovna s.r.o.Lakovna je vybavena moderním lakovacím boxem s výměnou vzduchu 35.000 m3/hod, integrovanou míchárnou barev a dále dvěma přípravnými pracovišti s odsávanou podlahou. Samozřejmostí je míchací zařízení barev osazené nejmodernější lakovací technologií Spies Hecker Hi-TEC 480, včetně veškerého doprovodného materiálu Spies Hecker. V rámci své nabídky služeb zákazníkům, je možný odvoz opravovaného vozidla odtahovým vozem VW Crafter, nebo zajištění pick up servisu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!