Servind se stal oficiálním distributorem a servisním partnerem pro lakovací boxy a přípravná stání Wolf

2. dubna 2020, 11:10

Společnost Servind získala od 1. dubna 2020 oficiální zastoupení lakovacích kabin Wolf, vyráběné společností WOLF Anlagen-Technik GmbH & Co.KG z německého Geisenfeldu.

Spolupráce Servind a Wolf

„Jsme patřičně hrdi, že si nás WOLF Anlagen-Technik zvolil za svého partnera v České republice. Tato spolupráce nás opravňuje k obchodním aktivitám a provádění záručního a pozáručního servisu kompletního portfolia produktů. Naše oddělení lakovacích technologií a jejich servisu má umožněn přístup k veškerým technickým informacím a servisnímu know-how společnosti Wolf. Odpovědný personál se zapojil do systému pravidelných školení,“ říká David Bártek, jednatel společnosti.

Taifuno vision je nová generace stříkacích kabin. Díky technologiím budoucnosti jako je Red-Eye pro zaznamenávání teploty objektu, Vario HR s dynamickým využíváním tepla během celého roku nebo integraci alternativních energií patří ke skutečným high-tech produktům na trhu. Technologie je řízena pokrokovou řídicí jednotkou. Množství funkcí je integrováno do přehledného a funkčního ovládacího centra. Uživatelsky přívětivý ovládací systém napomáhá ke zcela jednoduchému ovládání.

Boxy jsou vybaveny on-line připojením k servisnímu středisku. K tomu je pouze zapotřebí, aby byla řídící jednotka připojena k internetu. Pokud dojde k poruše, je provedena vzdálená prvotní kontrola z výrobního závodu. Jedná se o rychlé a profesionální řešení, které zákazníkům šetří čas a peníze.

Společnost Wolf využívá vlastní patentovaný systém Multi-Air, který zajišťuje maximální zrychlení procesu během odvětrávání a sušení. Úspora času činí ve srovnání s metodou bez systému Multi-Air až 70 %. Část proudění procesního vzduchu působí jako urychlovač, který proudí vysokou rychlostí z trysek směrem dolů a vytváří turbulentní tok kolem objektu. Ovládání nabízí různé programy odvětrání, ze kterých si můžete vybrat. Software navíc obsahuje další speciální programy pro nastavení odvětrávání, které byly přednastaveny přímo na základě konzultace s předními výrobci barev. To značně zjednodušuje lakování s vodou ředitelnými barvami.

S těmito automatickými programy jsou parametry teplot, rychlosti a času spuštění vzduchu optimálně přizpůsobeny příslušnému lakovacímu systému. Tím je zaručena nejvyšší úroveň zabezpečení lakovacích a sušicích procesů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!