Nová antistatická kónická hadice Rupes

7. září 2020, 14:07

Rupes představuje novou antistatickou kónickou hadici pro elektrické a pneumatické nářadí, dostupnou v různých konfiguracích: přívod o průměru 25 nebo 29 mm a výstup o průměru 29 nebo 38 mm, v délce 5 nebo 8 metrů.

Antistatická kónická hadice Rupes

Díky inovativnímu výrobnímu procesu vytvořil Rupes tuto novou sestavu složenou ze dvou pevně spojených hadic – jedné menší externí určené pro přívod stlačeného vzduchu nebo elektřiny a druhé větší pro odsávání prachu.

Nová hadice je schopna výrazně zvýšit výkon a efektivitu sání. Širší vnitřní průřez hadice zvyšuje průtok a kapacitu sání, čímž se optimalizuje výkon připojeného odsávacího systému.

Zakončení hadice je ve tvaru kuželu, pro lepší ergonomii a manipulaci. Díky tomu je usnadněn pohyb brusky na pracovní ploše. V úseku, kde se menší hadice napojuje k zařízení, je zvýšený průtok vzduchu, a tím se zlepšuje výkon a kapacita odsávání.

Na rozdíl od standardní hadice, účinná vodivost materiálu hadice Rupes umožňuje efektivněji rozptýlit elektrostatické náboje vytvářené během procesu broušení. Nová hadice je tak ideálním řešením pro místa s rizikem výbuchu.

Nový design a kónický tvar v kombinaci se zdokonaleným materiálem zlepšují flexibilitu hadice. Lepší manipulace a snadná ovladatelnost v jakékoli aplikaci představují pro uživatele obrovský přínos.

Distributorem společnosti Rupes pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!