Právě vychází limitovaná edice kalendáře INTERACTION 2021

16. října 2020, 13:30

Společnost Interaction představuje exkluzivní limitovanou edici kalendáře pod příznačným názvem „České mistrovské kousky“. Rok co rok představovali kalendáře „MASTER PIECES“ značky SPIES HECKER, kde se z celého světa vybíraly kousky s barvou značky SPIES HECKER. 

V letošním roce však poprvé v historii nastala změna a z německé centrály Spies Hecker přišla zpráva o nahrazení kalendáře „MASTER PIECES“, novým typem kalendáře z prostředí automobilových závodů.

Jelikož se i v letošním roce přihlásilo nespočet nádherných a jedinečných kousků z českých dílen, firma Interaction se rozhodla v tradici kalendáře „MASTER PIECES“ pokračovat, v podobě vydání vlastního, historicky prvního kalendáře společnosti INTERACTION 2021. V tomto kalendáři připomínají všechny české mistrovské kousky, který viděl celý svět, ale připravili i nové unikáty, které byly letos v letních měsících nafoceny.

V připravovaném druhém vydání magazínu Color Expert se dozvíte více včetně reportáže s ředitelem společnosti panem Martinem Písaříkem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!