Liqui Moly představuje přípravek Detailer pro rychlou péči o lak

26. července 2021, 0:24

Mytí, sušení, konzervace a leštění. Kdo chce pečovat o lak svého vozidla, potřebuje čas a nadšení. Dodat lesk a ochranu jde i rychleji: nastříkat, otřít a hotovo. Díky novému přípravku Detailer k rychlé péči o lak od značky Liqui Moly je to možné.

Liqui Moly detailer

Detailer dodává nejen lesk, ale poradí si i se špínou. Bez námahy sprej odstraní prach, otisky tlapek kun či koček, a dokonce i trus ptáků.

Novinkou v kategorii péče německého specialisty na chemické výrobky pro vozidla je extrémně účinný sprej, který na několik týdnů uzavře hladký lak a dodá mu lesk. Po ošetřených plochách voda stéká a nové nečistoty se obtížně šíří. To platí pro hladké lakované povrchy, jako jsou hladké plastové povrchy a ocelové a hliníkové ráfky.

Stejně všestranné jako jeho účinek je i použití přípravku Detailer: Funguje na suchých a vlhkých površích.

„Pokud na vozidle ještě ulpívá ranní rosa, jednoduše nastříkejte lak a poté ho stáhněte hadříkem,“ doporučuje D. Otto. Pro výsledek je rozhodující druh tkaniny. „Nejlepšího výsledku dosáhnete při použití hadříku z mikrovlákna s vysokým vlasem, který je řezaný laserem. Nezanechává šmouhy a může absorbovat velké množství vlhkosti.“

Lahev s rozprašovačem se dodává bez hořlavého aerosolu. Díky tomu si můžete přípravek Detailer vzít s sebou bezpečně do vozidla i v létě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!