Nové lešticí sady D-A od firmy RUPES

1. listopadu 2021, 16:42

Nové sady RUPES D-A obsahují kombinaci produktů navržených pro dosažení maximální efektivity při leštění. Všechny produkty v sadě poskytují maximální výkon při použití s leštičkami RUPES BigFoot s dvojím pohybem – excentrickými a planetárními, mohou však být použity na jakémkoliv nářadí využívajícím některý z těchto 2 druhů pohybu.

Představeny byly celkem 3 sady – D-A COARSE, D-A FINE a D-A ULTRA-FINE.

První zmiňovaná sada obsahuje 1 l balení lešticí pasty D-A COARSE, molitanový lešticí kotouč D-A COARSE, vlněný lešticí kotouč D-A COARSE a modrou lešticí utěrku z mikrovlákna. Produkty v této sadě jsou navrženy pro rychlé odstraňování středních až těžkých defektů.

Set D-A FINE obsahuje 1 l balení lešticí pasty D-A FINE, molitanový lešticí kotouč D-A FINE, vlněný lešticí kotouč D-A FINE a žlutou lešticí utěrku z mikrovlákna. Tato kombinace je určena k rychlému odstranění lehkých až středních defektů a na povrchu zanechává vysoký lesk.

Třetí sada D-A ULTRA-FINE se skládá z 1 l balení lešticí pasty UNO PURE, 2 molitanových lešticích kotoučů D-A ULTRA-FINE a bílé lešticí utěrky z mikrovlákna. S těmito produkty je dosaženo extrémně vysokého lesku, a to i na velmi měkkých lacích.

Každý z balíčků je dostupný ve 2 variantách – s lešticími kotouči o průměru 150 mm nebo 180 mm, a součástí každého je navíc i nástroj na sundávání a čištění lešticích kotoučů BigFoot CLAW PAD.

Distributorem výrobce RUPES pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!