Kalendář Servind 2022: Když přijíždí blahopřát hvězdy filmového plátna

10. listopadu 2021, 13:17

V nadcházejícím roce 2022 oslaví Servind, dodavatel kompletního sortimentu do autolakoven, průmyslových lakoven, ale i do karosáren a olejů Castrol do autorizovaných servisů, třicetileté výročí svého působení. Ke svému jubileu připravil pro své zákazníky a přátele originální dárek, nástěnný kalendář s automobilovými skvosty, který nafotil přímo v areálu sídla firmy v Tuchoměřicích a následně postprodukčně upravil Tomáš Malý, fotograf a ambasador společnosti Canon.

„Ke každým narozeninám patří gratulanti. A do Servindu přijely opravdové hvězdy stříbrného plátna. Neváhali jsme ani chvíli a rozhodli se nafotit všechny filmové skvosty na čtyřech, a jednou dokonce jen třech kolech, pro náš kalendář. Auta všem dobře známá ze zahraničních a českých filmů nebo seriálů,“ představuje nový kalendář Tomáš Cafourek, vedoucí marketingu a produktového managementu společnosti Servind.

V novém kalendáři se tak hned v lednu můžete setkat se služebním vozem Aston Martin DB6 agenta 007, který ověřuje, jestli je vzduch čistý v lakovacích boxech lakařského školicího centra. V únoru jakoukoliv vaši tajnou zásilku převeze v BMW 750i diskrétní a neohrožený kurýr. Březnem nás provezou ve svém Ford Capri profesionálové Bodie a Doyle.

Ne to není apríl, v dubnu společně se svým nejlepším kamarádem, méďou, přijede na návštěvu sám Mr. Bean za volantem svého Miníku. V květnových dnech se pokocháte první generací kultovního Porsche 911, konkrétně 911 S, kterým přijížděl v roce 1971 Steve McQueen do Le Mans. V červnu vyrazíte za Saxanou společně s nevyvedenými puberťáky v malém Fiátku 600.

V červenci si pak domluví rande v tuchoměřickém tréninkovém centru žlutý Chevrolet Camaro, jako Autobot Bumblbee z Transformers, s tajuplnými kolaborativními roboty. Na výlet v srpnu se s novým vozem Škoda 100L vydává hogo fogo rodinka Homolkových. Člověče, to jste musel jet tak rychle? To jste mě musel předjet? Dožaduje se v září opakování ceremoniálu cholerický závodník v modré Alpině A110, Stanislav Volejník z Jáchyme, hoď ho do stroje. V říjnové plískanici je lepší zajít do útulné restaurace, kde vás zkasíruje vrchní, který vzápětí prchne ve svém Velorexu. Na Havaji je hezky i v listopadu, a proto soukromý detektiv Thomas Magnum může prohánět zločince a slečny ve svém Ferrari rovněž v tomto ročním období. A v prosinci nedorazí jen Ježíšek, ale ve svém působivém Citröenu DS se pod rouškou tmy objeví i tajuplný Fantomas.

„Dostat všechna vzácná auta do areálu a zabezpečit jejich nafocení během jednoho víkendu bylo opravdu náročné. Za to patří velký díky společnosti Engine, klubu MINIPRAHA a pánům Tomášovi Paldusovi a Jardovi Křapkovi, kteří nám vozy laskavě zapůjčili. Během předposlední zářijové soboty a neděle jsme si společně s fotografem a kolegy udělali dvě dvanáctihodinové směny a pokusili se auta, v ne úplně příznivém počasí, nafotit v těch nejatraktivnějších pózách. Ta bylo potřeba nejenom precizně vyleštit, nastavit a nasvítit, ale nezbytnou součástí bylo i aranžování filmových a seriálových dekorací. Věříme, že se veškeré úsilí vyplatilo a hvězdný kalendář potěší nejednoho zákazníka a obchodního partnera,“ doplňuje Tomáš Cafourek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!