RUPES BigFoot: Webová aplikace na korekci laku

3. května 2022, 13:06

Firma RUPES oznamuje spuštění nové BigFoot Webové aplikace na korekci laku. Jedná se o inovativní nástroj, který pomáhá nalézt nejlepší kombinaci strojků, lešticích kotoučů a past RUPES pro dosažení optimálních výsledků při uživatelem definovaných proměnných, kterými jsou tvrdost laku a typ defektu.

Tento digitální nástroj byl vytvořen v odpovědi na často kladené otázky ohledně toho, jaká je nejlepší kombinace produktů BigFoot pro opravu různých defektů laku.

Intuitivní design více než kdy dříve zjednodušuje definování doporučeného startovacího bodu v jakémkoliv procesu opravy povrchu, a i když žádná aplikace neumí poskytnout perfektní odpověď na každou situaci, návody v aplikaci BigFoot slouží jako skvělá výchozí reference pro nejvyšší pravděpodobnost úspěchu.

Aplikace je dostupná také v češtině a naleznete ji na stránkách app.rupes.com/paint-correction.

Aplikace BigFoot Vám po zadání potřebných parametrů zobrazí nejlepší možnou kombinaci lešticího kotouče a pasty kompatibilní se strojkem, který jste zvolili. RUPES ve většině případů doporučuje začít s navrhovanou kombinací strojku, kotouče a pasty ve snaze dosáhnout optimálního výsledku na zvoleném laku a poškození.

Pamatujte na to, že aplikace provede doporučení na základě nejpravděpodobnější kombinace pro dosažení úspěšného výsledku. Může se ale stát, že bude pro danou situaci vyžadována úprava techniky nebo kombinace produktů. Zobrazený počet hvězd indikuje účinnost navržené kombinace.

Distributorem výrobce RUPES pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!